Podotactiles

Podotactiles

Podotactiles

Podotactiles of blindengeleidestroken zijn speciaal aangelegde banen en vlakken plaveisel met een afwijkende structuur, die er toe dienen om blinden en slechtzienden te helpen de juiste weg te volgen. Deze groeven of noppen dienen als oriëntatie voor blinden en slechtzienden. Ze zijn dus een belangrijk element om je bedrijfsterrein toegankelijk en inclusief te maken voor alle bezoekers en werknemers.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Toepassingen

Uiteraard zijn podotactiles en blindengeleidestroken slechts in zeer minimale mate te personaliseren. U kan kiezen uit verschillende kleuren kunststof als u kiest voor een baan richels of een vlak noppen. Er is ook een mogelijkheid om de podotactiles te laten plaatsen in beton of staal. In veel gevallen hangt de keuze van materiaal af van budget en duurzaamheid.

Bespreek met de Remotec adviseurs welke podotactiles u voor ogen hebt en we maken het een realiteit voor u. Weet u niet goed waar u moet beginnen? De Remotec adviseurs staan voor u klaar met raad en daad. We adviseren u over design, materiaal en duurzaamheid zodat u exact krijgt wat u nodig heeft. Hierna gaan wij aan de slag voor u.

De Remotec-expertise

Podotactiles moeten geplaatst worden met grote aandacht en expertise, want ze zorgen ervoor dat blinden en slechtzienden zich veilig kunnen verplaatsen. Het uitplannen van de routes en het aanduiden van alle relevante en gevaarlijke punten moet gedaan worden na een grondige analyse.

Bij Remotec hebben we meer dan 30 jaar ervaring met signalisatie en het plaatsen van podotactiles hoort daar ook bij. Elke analyse en offerte is gratis en compleet vrijblijvend, dus aarzel zeker niet ons te contacteren. Elke keer de Remotec kwaliteit afleveren, daar staan we voor! Onze ervaren medewerkers staan u graag bij met advies en perfecte installatie.

Weet u niet goed wat de mogelijkheden allemaal zijn of weet u gewoon nog niet goed hoe u het eindresultaat ziet? We staan u graag bij met raad en daad. Vertrouw op de ervaring, ondersteuning en hulp van het Remotec-team. Van het eerste contact tot het moment dat alles afgerond is naar tevredenheid, staan we u bij in al uw projecten.

De volgende stap

Als u graag uw podotactiles wilt laten installeren of een ander project in gedachten hebt, contacteert u gewoon Remotec. Leg ons uw idee of project voor en wij denken vervolgens graag met u mee. Onze analyse en prijsofferte zijn altijd gratis, dus contacteer ons volledig vrijblijvend.

Maak vrijblijvend een afspraak