Vitrinekasten

Vitrinekasten

Vitrinekasten

Papieren ophangen aan de muur zorgt soms voor problemen. Ze kunnen opwaaien, scheuren of op een andere manier beschadigd raken. Het buiten ophangen van papier is helemaal onbegonnen werk. Wind, regen, hagel of zon kunnen allemaal zorgen voor beschadiging van papier én uw boodschap.

Soms is het wel noodzakelijk om mededelingen zichtbaar te maken op plaatsen waar elke werknemer het kan zien, maar er is niet altijd een geschikte plek om dit te doen. Het plaatsen van vitrinekasten verhelpt deze problemen en is dus een goed idee voor elk bedrijf. Geïnteresseerd? Lees dan verder om te weten te komen wat Remotec voor u kan betekenen.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom vitrinekasten?

Vitrinekasten zijn kasten die voorzien zijn van een glazen deur. Hierdoor kunnen documenten zoals werkroosters of bedrijfsmededelingen opgehangen worden zonder dat deze beschadigd raken of ongewenst weggehaald worden.

Vitrinekasten kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Papieren buiten opgehangen vormt dus niet langer een probleem. Doordat een vitrinekast u toelaat documenten op te hangen op plekken waar dit anders onmogelijk is, wordt de efficiëntie in uw bedrijf verhoogd.

Onze vitrinekasten zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen. Onder andere kleur, materiaal, afmetingen en het soort deur kan aangepast worden. Verder is er ook de optie om de deuren te voorzien van een slot, zodat niet zomaar iedereen de kast kan openen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder en gaan samen met u op zoek naar de vitrinekast die perfect in uw bedrijf past.

De Remotec-expertise

Remotec is een ervaren partner voor al uw signalisatie en decoratieprojecten! In meer dan 30 jaar hebben wij al ruim 3500 klanten geholpen bij meer dan 4000 projecten. Wij dragen personalisatie hoog in het vaandel, waardoor wij steeds zorgen voor de oplossing die volledig aan uw wensen voldoet. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor het leveren van de gekende Remotec-kwaliteit.

Onze ervaren medewerkers staan steeds voor u paraat en zorgen ervoor dat het resultaat voldoet aan uw eisen. Zij komen bij u langs wanneer u dat past om de situatie te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Zij gaan zo efficiënt mogelijk te werk, waardoor de werking van uw bedrijf niet of amper verstoord wordt tijdens zowel de analyse als de plaatsing van de vitrinekasten in uw bedrijf.

Remotec zorgt niet enkel voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van de vitrinekasten. Indien u dat wenst wordt ook onderhoud door ons verzorgd. Remotec levert dus een totaalpakket, wat het hele proces zeer efficiënt maakt.

De volgende stap

Bent u aan het twijfelen over het plaatsen van vitrinekasten en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Remotec? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis analyse en offerte. Nadat u een analyse heeft aangevraagd, komen onze ervaren medewerkers bij u langs wanneer u dat past. Zij zullen uw bedrijfsspecifieke situatie analyseren en met u alle opties overlopen.

Zodra u akkoord gaat met ons voorstel gaan wij van start met de productie van de vitrinekasten en de installatie ervan. Gedurende het hele proces staan wij voor transparantie. We houden u steeds op de hoogte en u heeft steeds inspraak in alles wat we doen.

Maak vrijblijvend een afspraak