Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen

Het is nog niemand ontgaan die ooit al voet gezet heeft op een willekeurig bedrijfsterrein. Veiligheidspictogrammen worden voor verschillende toepassingen ingezet en zijn overal te vinden op een bedrijfsterrein. Bij aankomst op een overzichtsbord, in een magazijn, op scheidingsmuren … en nog veel meer plekken. Die zijn uiteraard niet voor decoratie.

Door veiligheidsadviezen in het groot op muren en vloeren te plaatsen, is de kans dat ze gemist worden veel kleiner. Als dat wel gebeurt, kunnen de gevolgen catastrofaal zijn. Van materiële schade tot verwondingen, geen enkele optie is wenselijk. Kiezen voor duidelijke signalisatie en belijningen zijn hierin een eenvoudige en efficiënte oplossing.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom veiligheidspictogrammen plaatsen in uw bedrijf?

Veiligheidspictogrammen hebben een duidelijke plaats in het veiligheidsplan van een bedrijf. Ze zijn zeer multi-inzetbaar en hebben ook een belangrijke rol in een verkeersplan, bij laad- en loszones en in veiligheidssignalisatie.

Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden om veiligheidspictogrammen op de best mogelijke manier in te zetten. Kies voor veiligheidspictogrammen op de vloer bij deuren, bij uw laad- en loszones of bij uw stockageplaatsen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden!

Bij het plaatsen van pictogrammen heeft u de keuze om voor de standaard ISO 7010 pictogrammen te kiezen of de pictogrammen te personaliseren. De ISO 7010-pictogrammen zijn universele veilgheidspictogrammen die zeer herkenbaar zijn, waardoor ze eenvoudig op te volgen zijn. Gepersonaliseerde pictogrammen brengen dezelfde, duidelijke boodschap over en vormen een mooi geheel met uw huisstijl door het gebruik van uw kleuren, lettertype …

De Remotec-expertise

Al ruim 30 jaar heeft Remotec ervaring met het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van veiligheidssignalisatie die beantwoord aan de verwachtingen van onze klanten. Onze medewerkers komen bij u langs wanneer u dat past. Zij luisteren graag naar u en zoeken samen met u naar de beste materialen en ontwerpen die beantwoorden aan uw vereisten. U mag steeds zelf ideeën of materiaal aanbrengen en onze medewerkers gaan daarmee aan de slag. Verder zijn er tal van personalisatiemogelijkheden bij de uitvoering van de pictogrammen. Materiaal, kleur en stijl zijn allemaal aanpasbaar.

Remotec zorgt niet enkel voor het ontwerpen en produceren van de pictogrammen, maar ook voor de plaatsing en onderhoud ervan. Samen gaan we op zoek naar het beste moment voor de plaatsing om de bedrijfsvoering niet of zo weinig mogelijk te verstoren. Verder staat Remotec ook voor efficiënte plaatsing en onderhoud door de ervaring van al onze medewerkers.

De volgende stap

Als u interesse heeft in een samenwerking met Remotec voor de plaatsing van uw pictogrammen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Analyse en offerte zijn steeds gratis en volledig vrijblijvend. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak met u te regelen. Na de analyse volgt onze offerte binnen 48 uur.

Zodra een akkoord is bereikt over de veiligheidspictogrammen beginnen we in ons atelier aan de productie. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een snelle en correcte plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak